Veteran Mini Traktor

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Fotoalbum 2018

Lidt billeder fra Aars Traktor Udstilling. Vi var 4 som ud stillede Michael-Jørgen-Bent-Anders Gunnar var med hjælper.

Vi havde 2 fantastiske dage på Ole Larsens stand.Poul Erik var der også. Vi havde mange besøgende medlemmer som fik kaffe og små kager.Fantastisk man kan samle så mange gamle traktorer en vinter dag. Tak til traktor klubben for morgenkaffe og en enkelt det var en god ting at begynde dagen på.

Forårstræf

Vi havde en fantastisk Weekend hos Henrik på Ferguson  Museet. Startede med morgen kaffe lørdag,temaet var tandemtraktorer.Henrik fortalte om de forskellige traktorer og maskiner.Vejret var kanon godt. Til os som blev natten over var der super god aftensmad. Søndag morgen igen morgenkaffe. Vi havde foresten nok den bedste udstillings plads på træffet. 

Stor tak til Henrik for en super god weekend

Efterårstræf

Vi var 10 traktorer afsted til pløjedag på gl.Estrup. Fra Haderslev i syd (Ove)til Vrå i nord (Jens Peter)Vejret var ok,bortset fra lidt vand midt på dagen.Vi vil huske den fantaskiske bespisning. Jorden var ikke så let at vende for de fleste, Kurt og Ove lavede nok det bedste arbejde. Jorden var ellers uden halm,men det grønne ukrut var svær at dække.

Tak for den gode opbakning!

Billeder fra Herning Stumpemarked.

Vi var 10 udstiller som havde en rigtig hyggelig dag. Begyndte dagen med at stille det sidste på plads,så var klubben vært ved morgenkaffen.Nogle fik solgt lidt stumper. Tak til udstillerne for opbakningen,rart at der er nogen som gør en indsats for klubben.